Våre tjenester

 

Hvordan bygge hus

Skal du bygge hytte eller hus - AJ Sandnes Bygg gjør alt fra grunnarbeider til ferdig bygg. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomt, gjøre grunnarbeidene og reise huset. Vi har også nært samarbeid med andre leverandører og samarbeider godt med lokale aktører innenfor graving, samt rørleggere, elektriker, maler og flisleggere. Du kan trygt overlate hele eller deler av jobben til oss når du skal bygge hus eller hytte. Vi er også behjelpelige med søknadsprosessen overfor kommunen når det gjelder godkjenninger og nødvendige tillatelser.

Bygger med erfaring og tillit

Ny garasje? Vi gjør jobben for deg. Trenger du et båthus? Vi kan hjelpe. Hvis du ønsker å bygge på huset ditt, sette opp et tilbygg, anlegge en helt ny enebolig, eller noe annet – AJ Sandnes Bygg kan bistå. Vi har levert det meste i de over 25 årene bedriften har eksistert, og vi vet hvordan man finner de gode løsningene for hver enkelt kunde. Vi har tomter tilgjengelig for både hytter og hus, og vi behersker både bindingsverk og tømmer.

Behov for andre håndverkere

Dersom du skal bygge nytt hus, ny hytte eller noe annet, kan vi også være behjelpelige med tjenester fra andre typer håndverkere. I tillegg til våre egne godt kvalifiserte tømrere har vi lang erfaring og tett samarbeid med for eksempel aktører innenfor graving, elektrikere, malere, rørleggere og flisleggere. Velger du å la oss føre opp ditt hus eller et annet bygg, gjør vi det enklest mulig for deg og kan gjerne sørge for koordinering av prosjektet fra A til Å.

Bilde av mann oppå taket på et hus

Bilde av to håndverkere på et tak

Bilde av tre håndverkere på et tak