Tomtefelt

Vi har for tiden to tomtefelt tilgjengelige for hus og hytter. Som forhandler av Mesterhus og Røroshytta kan vi hjelpe deg å finne den perfekte tomta, for så å hjelpe deg med hele eller deler av byggeprosessen frem til drømmehuset eller drømmehytta står klar.

 

Ellenvollen hyttefelt

Ellenvollen Hyttefelt ligger oppe ved Aursunden. Alle de 26 hyttetomtene i dette området har fantastisk utsikt over innsjøen Aursunden, samt over det vakre fjellandskapet. Det beste av alt er at det fortsatt er mange tomter igjen her – du kan finne ditt paradis og velge akkurat den tomta du vil ha.

Det er bilvei helt frem til alle hyttene. Alle hyttene/tomtene har strøm, innlagt vann og enkel tilkobling til kloakknettet. Det er også mulighet for innlagt bredbånd i alle hyttene.

 

Bilde av en nybygget hytte 

Stormoen

Stormoen er et område i Røros sentrum som er ment for boliger/leiligheter. Det er ikke enda endelig avgjort hvordan vi vil utvikle det, men vi er i nær dialog med kommunen om videre planer.

Dersom du er ute etter å bygge enebolig på Røros, ta gjerne kontakt med oss ved interesse.

Andre tomter

I tillegg til de ovennevnte prosjektene, kan vi naturligvis være behjelpelig med lokalisering av tomter andre steder. Vi bistår også gjerne med utvikling av og bygging på eksisterende tomter for våre kunder. Har du ei tomt, har vi et bygg som passer!

 

Flott bilde av hytte i solnedgang

Flott bilde av hytte i solnedgang